Entre sueños
Entre sueños

Project Via – “Entre Somnis”

Investigació en l’espai públic. Una residència de 5 dies, organitzada en col·laboració amb Le Lieu Noir, reunia a dos artistes de cadascun dels tres espectacles VIA 2008, sota la mirada d’Ada Vilaró, actriu i coreògrafa barcelonina. Els artistes confrontaren els seus universos i els seus mètodes de treball al voltant de la caravana VIA, instal·lada en el Théâtre de la Mer a Sète (França).

Després de la residència, un espectacle de petit format, de vint minuts, anomenat Entre Somnis, va ser programat durant els festivals de Ramonville (França), Label rue · Saison Régionale Arts de la rue en La Grand Combe (França); Escena Poblenou (Barcelona) i Festivités de rue a Sète (França)

Viatges d’Interès Artístic Projecte: 1 residència | 2 artistes de cada companyia | 5 dies en el Teatre del Mar a Sète (França) | La caravana VIA / Viatges d’Interès Artístic | Un espectacle de petit format, Entre Somnis, presentat a quatre festivals.

“De riure saludable i abundant amb ressorts de cinema mut”. La Gazette de Sète. nº 136. 9-15 octobre 2008. [Sète, França]

Companyies: Cia Kamchàtka. Intèrpretes: Cristina Aguirre i Josep Roca (Catalunya, Espanya) & Cie. BruitQuicourt (França) & Cie Sara Martinet (França)