Music for Wilds
Music for Wilds

Musica Fugit

MUSICA FUGIT / El retrobament de la Música Antiga amb el Teatre de Carrer

“Musica Fugit” és una adaptació del nostre tercer espectacle: “Fugit”. Els actors de Kamchàtka es barregen amb els músics d’una orquestra, i junts representen els mateixos immigrants atemporals.

L’espectacle submergeix al públic en un món amb recorreguts i espais infinits, personatges que arriben i se’n van, instruments interminables les cordes dels quals es resisteixen a deixar de ser tocades, imatges que transmeten poesia, tristesa, esperança, dolor…un cúmul de sensacions que t’entren per les entranyes i t’emocionen sense poder descriure-ho amb paraules.

Un forma molt especial d’unir la música i el teatre en una intensa producció que converteix l’espai públic en escenari.

“Musica Fugit té èxit en la seva intenció: tots els espectadors són expulsats de la seva zona de confort, i, al cap i a la fi, hi ha un sentiment genuí de solidaritat” Theaterkrant.nl | Theatermaker. Mischa Spel. 27/08/2017

Concepte, creació col·lectiva i intèrprets: Cristina Aguirre, Maïka Eggericx, Sergi Estebanell, Claudio Levati, Andrea Lorenzetti, Judit Ortiz, Lluís Petit, Josep Roca, Edu Rodilla, Santi Rovira, Gary Shochat, Prisca Villa. Intèrprets: Amaya Mínguez, Jordi Solé. Direcció artística: Kamchàtka / Adrian Schvarzstein

Preferim actuar amb l’orquestra de Zamus, Colònia, Alemanya; degut al gran coneixement del repertori i de les dinàmiques de l’espectacle pels actors. Ara bé, també podem actuar amb la seva orquestra preferida.

Una producció de CARRER 88, S.L. acompanyada per Melando. Coproductor: ZAMUS, Colònia, Alemanya. Amb el suport de l’Institut Ramon Llull (IRL) i l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM); Ministerio de Cultura y Deporte.